HELPDESK Academie beter bereikbaar

De helpdesk van de academie voor het Leerplein (inclusief Bekwaamheidspaspoort) en opleidingsportfolio PE-online is nu nòg beter bereikbaar.
- Tel: 088 320 01 81, verkort: (50181)
- E-mail: helpdeskacademie@antoniusziekenhuis.nl

De helpdesk van de Academie voor het leerplein en het opleidingsportfolio van PE-online is nu met één telefoonnummer altijd tijdens kantooruren bereikbaar. Gebruik voor de telefonische hulpvraag alleen en uitsluitend dit nummer: 088 320-01 81, verkort: (50181).

Of uitsluitend via het e-mailadres: helpdeskacademie@antoniusziekenhuis.nl

Nieuwe e-learning over medicatie voor apothekers assistenten en verpleegkundigen.

De St. Antonius Academie heeft, samen met Ed Wiltink (voormalig ziekenhuisapotheker van het St. Antonius Ziekenhuis) e-learning ontwikkeld over medicatie.

De elearning is primair ontwikkeld voor studenten van de verpleegkundige vervolgopleidingen van het cluster Acute zorg, maar wordt ook aan de medewerkers van het Antonius Ziekenhuis aangeboden.

Vanaf 1 juli 2019 nu ook beschikbaar:

• Maagzuurremmers

De volgende acht e-learning modulen zijn vanaf 1 juni 2019 beschikbaar:

• Farmacokinetiek
  • Pijn en pijnbestrijding, deel 1
  • Pijn en pijnbestrijding, deel 2
  • Pijn en pijnbestrijding, deel 3
  • Diuretica
  • Stolling en Antistolling
  • Anti-emetica
  • Corticosteroïden

Iedere module wordt afgesloten met een kennistoets met meerkeuzevragen.

De e-learning modulen zijn beschikbaar via de Catalogus van het Online Leerplein.

Vernieuwde indeling nieuwe trainingen van GoodHabitz

Vanaf 18 april zien de nieuwe trainingen van GoodHabitz er anders uit dan je gewend bent. De nieuwe indeling en frisse look brengt allerlei nieuwe voordelen voor jou met zich mee. En dus ook voor je organisatie.

• Dankzij heldere leerdoelen kun je eenvoudig zelf bepalen welke les uit een training het best past bij je leerbehoefte.
  • Je bepaalt zelf hoe je leert door activiteiten te kiezen die bij jou passen.
  • Met motiverende prestatie-badges en een duidelijke voortgang wordt je op een laagdrempelige manier gestimuleerd.
  • Bezig met micro-learning? Ook daarvoor is de nieuwe opzet ideaal.

En dat is niet alles. In het nieuwsbericht zet GoodHabitz op een rijtje wat er verandert en wat de voordelen zijn voor jou als gebruiker.

Trainingen GoodHabitz voor iedereen beschikbaar op het Online leerplein Antonius.

De trainingen zijn te vinden in de Catalogus onder de categorieën GoodHabitz Persoonlijke ontwikkeling en GoodHabitz Officetrainingen.

Alle trainingen van GoodHabitz kunnen de komende drie jaar door alle medewerkers onbeperkt gevolgd worden. Het online trainingsaanbod varieert van Persoonlijke effectiviteit (zoals Teamwork en werkplezier), Communicatie (zoals Conflicthantering), Social Media (zoals Google en Twitter), tot alle Office-programma’s. De trainingen zijn onbeperkt beschikbaar. De trainingen zijn kort, to-the-point en praktijkgericht. De trainingen kunnen (door hun modulaire opzet) volledig, maar ook gedeeltelijk gevolgd worden (afhankelijk van persoonlijke voorkeuren van leren).

Voor iedereen zijn er geschikte trainingen te vinden. Naast dit vrije aanbod en gebruik worden de trainingen aan bestaande thema’s in het ziekenhuis gekoppeld, zoals Sterk in je Werk, Leiderschap, Loopbaanbegeleiding & Coachng, Trainingen en Bij- en nascholingen, etc.

Raadplegen rapportages Leidinggevenden Verplichte en niet verplichte e-learning

Instructie Raadplegen rapportages door leidinggevenden.

Afdelingsoverzicht:

- Klik op de tab ‘Home’ van het leerplein in het Kader 'Overzichten' op <Overzichten  Leidinggevenden>.
- Klik onder de eerste blauwe balk op -rapport met aantallen
- Selecteer vervolgens boven: Rol: Medewerker, Verplicht: nee, Groep: vink aan: alles of alleen de groep(en) die je wilt,
- Opleiding: vink aan de e-learningmodule(n)
- Klik rechts boven op <Bekijk rapport>.

Individueel overzicht (voor voortgang en resultaten per medewerker):

- Klik op de tab ‘Home’ in het kader 'Overzichten' op <Overzichten Leidinggevenden>.
- Kies het rapport: Wie zijn de medewerkers van deze afdeling.
- Kies een medewerker en klik op <Mijn opleidingsbalans>.

Managementsrapportage

- Kies het rapport: ‘Managementrapportage – verplicht’ of het rapport ‘– niet verplicht’.
- Klik op ‘Klik hier voor de resultaten per opleiding’.
- Voor gedetailleerde informatie; Klik op de naam van de module
- Klik op het blauwe pijltje (naar links wijzend) om naar het vorige rapport te gaan.